Dags att ta [magin för ert event i Stockholm] till nästa nivå. Boka trollkarl!  

Magiker Daniel Kane Finalist i Talang [tar magin till nästa nivå]   

Alexander Bard

TV-personlighet

Jag gillar inte ens magi men du tar magin in i 2000-talet. Jag tycker det här är skitbra!

[Daniel Kane]

Magiker

Ring oss så diskuterar vi underhållningen till Ert event i Stockholm. Kostnadsfritt!

Daniel är en av skandinaviens främsta magiker & underhållare. Han har uppträtt på hundratals event över hela världen. Vill ni ta Ert event till nästa nivå? Kontakta Daniel och diskutera förutsättningarna för underhållning till Ert evenemang.

Hitta rätt show för Er

Det är ytterst viktigt att man har rätt show vid rätt tillfälle. Ring eller skicka ett mail så diskuterar vi rätt förutsättningar för Ert event. 

Mingelmagi

Magi som är perfekt som en ice-breaker och som höjer stämningen. Daniel är expert på att mingla runt och trollbinda gästerna. Magi som sker några centimeter från åskådarens ögon

Scenshow

Ett av Daniel kännetecken är spektakulära scenshower. Eld, pyroteknik, visuellt explosiv magi, tankeläsning och stora arapapegojor är några av kännetecknen. Shower som bokats av några av världens främst företag. Från 100 - 10 000 gäster!

Om  [Daniel Kane]

Daniel är en magiker & illusionist av en ny generation. Han har varit finalist i TV4as Talang och uppträtt på event över hela världen. Hans klipp har setts av över 60 miljoner människor på sociala medier och han uppträder regelbundet runt om i Sverige. Några kunder är Gröna Lund, Apple, Huawei, Ericsson med flera.

Varför rekommenderar dessa kunder att man ska boka Daniel Kane? Upplev magin!

Några av Daniels tidigare kunder

Johannes Bergling

Channel Manager/ Ericsson

Hemkommen efter en fantastisk tillställning med Daniel Kane på Nya Älvsborgs Fästning. Helt rätt underhållning för våra 150 internationella gäster.

Pontus ellefsson

VD/Clearon

Daniel är en talang - Professionell, engagerad och med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. Ett storartat framträdande!

Mikael Milestad

VD/ EventXL

 Daniels uppträdande på Café Opera hjälpte till att sätta guldkant på en redan jättelyckad kväll

[Magiker/Trollkarl]

Vad väntar ni på? Låt Daniel ta Ert event i Stockholm till nästa nivå 

>