Referenser

Referenser / Utvalda engagemang

Medverkan i Talang 2017

Daniel gjorde succé i Talang 2017 och sågs av miljoner av svenskar på TV4as storsatsning Talang som gick på bästa sändningstid. Alexander Bard kallade han en stjärna och hela juryn röstade han vidare.

Talang2

Event för Fabege 2017

Daniel var bokad som huvudakt efter middagen för fastighetsbolaget Fabege för att underhålla alla anställda på årets julfest. Han framförde exklusiv mingelmagi samt sin dinner show med visuell magi, tankeläsning och fåglar.

Event för Ericsson 2017

Ericsson hade ett påkostat event under 3 dagar för 150 internationella gäster: En av middagarna hölls ute på Nya Älvsborgs Fästning dit alla gäster åkte med ett fartyg där Daniel underhöll och framförde exklusiv magi bara några cm från gästernas ögon.

Event för Bingolotto 2016

December 2016 så medverkade Daniel Kane på Bingolotto i Göteborg inför publiken och åskådarna hemma i TV-soffan för en fanatisk kväll fylld med magi och intervjuer.

Daniel Kane Bingolotto

Event för Red Bull i Stockholm 2016

Uppdraget gick ut på att göra ett magiskt surprise performance på SF:s biograf i Mall of Scandinavia, Stockholm, i samband med premiären av Warcraft: The Beginning som var en av 2016 års stora filmpremiärer.

Daniel Kane på Red Bull-event

Kids Festival Day i Göteborg 2016

Ett fantastiskt roligt event för Drottning Silvias barnsjukhus. Kids Festival arrangerades tillsammans med Demo Group som är en stor eventbyrå i Göteborg med cirka femtio anställda.

Victoriadagen 2012, 2013 & 2014

2012, 2013 och 2014 var Daniel bokad att underhålla sponsorer och artister på ett flertal vip-event under Victoriadagen på Öland. Magi för alla gäster i intimt mingelformat där de fick se sina mobiler borttrollade, vigselringar som svävade och fick bevittna omöjlig kortmagi.

Katrineholmgalan 2015

Denna helg gjorde jag 3 shower, en av dem på en gala i Katrineholm tillammans med Molly Sandén. Det var ca 450 gäster i publiken. Riktigt kul!

trollkarl-papegojor-daniel kane-stockholm-goteborg-komiker

Kunder / Deras kommentarer

Daniel är en talang – professionell, engagerad och med en magiskförmåga att trollbinda sin publik. Ett storartat framträdande!
– Pontus Ellefsson
Vd, Kuponginlösen AB

Showen var både anpassningsbar och kvällens höjdpunkt för alla deltagare. Daniel är definitivt en magiker vi gärna använder igen för framtida projekt.
– Nina Persdotter
Key Account Manager, Initiativ Event Agency

Varenda framförande har varit exklusivt utfört… Daniel har medhäpnadsväckande skicklighet och charm förgyllt kvällen. Boka honom medan han fortfarande är kvar i Sverige!
– Maja Bredberg
Informationschef, Direkten AB

På scenen har Daniel en otrolig utstrålning – han är dynamisk, professionell och otroligt fokuserad. Showerna han producerar är roliga, spännande och nytänkande!
– Johanna Holmqvist
Kryssningschef, M/S Viking Cinderella

Daniel är en professionell artist och hans magi är förtrollande, något nytt och fräscht som jag varmt kan rekommendera. Har sett en hel del trollkarlar och magiker på våra fartyg under mina 10 år men aldrig varit med om en sådan show och upplevelse!
– Thommy Fagerlund
Kryssningsvärd, m/s Viking XPRS

Magic Christmas på Hotel Tylösand
Sju föreställningar har spelats och showen har setts av ca 2500 gäster. Showen får med beröm väl godkänt. Vi önskar denne unga magiker all lycka i framtiden och hälsar honom varmt välkommen tillbaka.
– Mats Löfving
Källarmästare, Hotel Tylösand

Daniels uppträdande på Café Opera hjälpte till att sätta guldkant på en redan jättelyckad kväll.
– Mikael Milestad
VD, Showbolaget & EventXL

FOR INTERNATIONAL CLIENTS VISIT HTTPS://WWW.DANIELKANE.NET
Daniel Kane Magic Entertainer
Skicka förfrågan så kontaktar jag dig.