SHOWER

SHOWER / FÖRETAGSUNDERHÅLLNING

Företagsunderhållning/Shower

 

Företagsunderhållning – Daniel är perfekt som underhållning till företaget och erbjuder shower till alla sorters event som galamiddagen, konferensen och kick-offen. Skicka in en förfrågan så kan vi ge er råd om vilken show som skulle passa er.

Woooow, det var sååå braa. Du är redo för Vegas!

LaGaylia Frazier / Jury TV4 Talang 2017

Daniel arbetar även som magisk konferencier där han varvar magi med att presentera övriga artister. Ett unikt inslag som höjer inramningen på ert företagsevent.

Välj mellan mingelmagi till fördrinken, en scenshow efter middagen eller ett helt skräddarsytt paket som är anpassat efter ert event. Har ni en idé eller förslag på upplägg. Kontakta oss.

För våra internationella kunder som pratar engelska rekommenderar vi att besöka vår andra hemsideadress – For english speaking customers www.danielkane.net

Underhållning för företaget:

nybild

STOR ILLUSIONSSHOW/FÖRETAGSUNDERHÅLLNING

Showen för de riktigt stora eventen!

Magi i världsklass, stora nummer där Daniel trollar fram, svävar sina assistenter och får de att försvinna. Eld, mystik, levande fåglar och humor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas!

magician-magic-daniel kane-london-paris-new york-copenhagen-oslo-1

SCENSHOW/FÖRETAGSUNDERHÅLLNING

Daniels populära one-man show!

En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva.

mingelmagi-kortmagi-trollkarl-danielkane-stockholm-göteborg

MINGELMAGI/FÖRETAGSUNDERHÅLLNING

Visuellt och spektakulärt!

Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.

Kan göras i kombination med en större scenföreställning.

DANIEL KANE MAGICIAN ILLUSION ICARUS

SKRÄDDARSYDD SHOW/FÖRETAGSUNDERHÅLLNING

Låt Daniel trolla fram er senaste produkt på mässan, den senaste bilmodellen, husbilen eller båten. Detta är ett lysande sätt att få mer exponering och positiv PR för er produkt.

Tjänsten passar även i andra sammanhang som tv-produktioner, konserter och andra showuppsättningar.

Planerar ni ett företagsevent eller kick-off – Skicka in en förfrågan för en kostnadsfri konsultation och offert – Klicka här
FOR INTERNATIONAL CLIENTS VISIT HTTPS://WWW.DANIELKANE.NET
Daniel Kane Magic Entertainer
Skicka förfrågan så kontaktar jag dig.