Komiker / Magiker Stockholm, Göteborg & Malmö

Shower / Komiker

kick-off - magiker - stockholm - göteborg

Komiker – Magiker / Show

Komiker – Magi som blandas med humor skratt och publikmedverkan. Oförklarliga mirakel varvas med snabbtänkt situationskomik. En form av stand-up magic som är perfekt som inslag på ett podie i mässmontern, på scen eller minglet innan middagen.

Som magiker och komiker Daniel blandar sin magi med humor för att ge en upplevelse som sent kommer glömmas. Magi och humor är absolut bästa kombinationen. En stämningshöjare på företagseventet & kick-offen.

Skratt – Magi – Tankeläsning – Eld – Stand-Up – Pickpocketing 

Daniel har uppträtt på 100-tals företagsevent och mässor för både stora och små företag. Ett axplock av Daniels kunder är företag som Saint-Gobain, McDonalds, Apple, Huawei, Telia, DLF, Viking Line, Ericsson, Red Bull med flera… Boka till ert event idag! 

Läs mer om Daniels kunder

Daniels olika showpaket…

Daniel bokas via manager Markku Saarinen på Artist & Eventbolaget som har hand om många av Sveriges kändaste artister.  Artist & Eventbolaget  hemsida…

Citat från Daniels shower / Tidigare kunder

“Sjukt bra show, dansen gjorde att jag vek mig av skratt och resten av publiken med. Rekommenderar alla att boka Daniel”
/ Johannes Bergling Channel Manager – Ericsson AB

“Dog av skratt när du lånade en mobiltelefon och började slå sönder den med en hammare, tur att den blev hel sen!…”
/ Maria Falck VD Björkviks – Ponnyridskola AB

komiker företagsevent

Showpaket – Komiker 

Showpaket – En helhetlösning för kvällen där det blir magi och skratt för hela slanten. Daniel underhåller med fascinerande och rolig magi bara några cm från publikens ögon. Ett minne för livet…

Efter att gästerna har minglat klart och ätit en fantastisk middag kommer Daniel ut och underhåller publiken i ett högt tempo med en massa skratt, publikmedverkan och otrolig magi.

Perfekt för helkvällen där man eftersöker en helhet till sitt företagsevent.

Få mer info om Daniels shower…

För engelsktalande kunder / For english speaking clients click here

FOR INTERNATIONAL CLIENTS VISIT HTTPS://WWW.DANIELKANE.NET
Daniel Kane Magic Entertainer
Skicka förfrågan så kontaktar jag dig.