Svensk magiker för Stockholm, Göteborg & Malmö

Shower / Magiker

Svensk magiker i världsklass

En magiker som berör och är visuell är några av Daniels kännetecken som gjort han populär på företagsevent och shower runtom i Skandinavien. Han började som 7-åring och har trollbundit publiker i över 25 år.

Vare sig det är exklusivt utförd close-up magi för mindre sällskap eller fingerfärdighetsmagi så levererar Daniel. Klassisk trolleri varvas med magi med fidget spinners och rubikskub i exempelvis ett företags mässmonter för att ge mervärde åt besökare och skapa ett oförglömligt minne.

“Det här var riktigt riktigt bra!” 

David Batra / Jury TV4 Talang 2017

Magiker för evenemang

Daniel har jobbat på hundratals företagsevent för små och stora företagskoncerner runtom Skandinavien. På kryssningsfartyg och även med sina egna showuppsättningar. Hans bredd att kunna hantera magi i både mindre och större skala för de riktigt stora eventen gör att han är perfekt att ha som magiker och underhållare i de flesta sammanhang. Till exempel som kortare inslag i en galashow eller en helshow efter en middag.

Close-up magi – Scenshow – Stora illusionsshower – Skratt – Publikmedverkan – Tankeläsning

En trollkarl och entertainer måste kunna vara anpassningsbar – Det är det som kännetecknar ett riktigt proffs.

svensk magiker - stockholm-göteborg-malmö

Populära showpaket – Vill ni ha en helkväll med underhållning som börjar innan middagen och som avslutar kvällen? Daniel har flertalet olika showpaket för middagen, mässan & företagseventet. Liva upp dagkonferensen med ett kort inslag för att ingjuta ny energi i alla era medarbetare. Till kvällen dyker Daniel upp till fördrinken och underhåller med mingelmagi, efter middagen blir det en fartfylld scenshow med högt tempo, humor och visuell magi.

Planerar ni ett företagsevent eller kick-off – Skicka in en förfrågan för en kostnadsfri konsultation och offert – Klicka här

För engelsktalande kunder besök www.danielkane.net / For english speaking clients go to www.danielkane.net

Daniel Kane Magic Entertainer
Skicka förfrågan så kontaktar jag dig.