Trollkarl | Magiker
Till Företagsevent  


 Daniel Kane  

Finalist i Talang 

Anlitad av världens främsta företag


magiker trollkarl
magiker och trollkarl
magiker trollkarl
magiker trollkarl

´´DU FÖR MAGIN IN I 2000-TALET OCH GÖR DET COOLT, REN UNDERHÅLLNING´´


Alexander Bard / Juryn TV4 Talang

Lämna inget åt slumpen, anlita ett proffs till eventet


Visuell magi & humor

magiker-trollkarl

Magi ska vara visuellt – Alexander Bard tyckte att Daniel förde magin in i 2000-talet och att han är illusionisten som gör magi coolt.

Som trollkarl blandar han modern visuell magi med humor och publikmedverkan vare sig det är på ett företagsevent eller på en galashow.

Vilken show till eventet?

magiker-trollkarl

Planerar ni ett företagsevent och vet inte vilken show ni tror skulle passa? Vill ni ha en magiker som ger eventet en exklusiv touch i samband med minglet till fördrinken? Vill ni ha en spektakulär scenshow i högt tempo med mycket humor? Planerar ni en mässa och vill få in mycket folk i montern? Ring så kollar vi vad som passar er.  

Gör ert event oförglömligt!

Modern visuell magi, högt tempoSkicka en förfrågan så hjälper vi er med ert företagsevent


Kort om

Daniel Kane Magiker


Daniel Kane är en av Skandinaviens främsta magiker & trollkarlar. Han slog igenom för den breda publiken när han gjorde succé på Talang i TV4 och sågs av 8 miljoner svenskar & över 60 miljoner på sociala medier som Facebook. Han har däremot varit verksam som underhållare på företagsevent och andra event i många år. Hans shower har visats över hela Sverige men även i Berlin, Oslo, London med flera. Med sin stora erfarenhet är han ofta bokad på företagsevent i Stockholm-Göteborg-Malmö. Där väver han in sina shower tillsammans med andra talare och underhållare. Spektakulär magi – Oförglömlig underhållning!