kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Aktivitet Stockholm

 Anlita en av Skandinaviens mest bokade magiker som underhållning till Er aktivitet i Stockholm

Daniel Kane är professionell magiker & artist med erfarenhet från 100-tals event. Högt tempo, humor & visuell magi där hela publiken är involverad. Boka Daniel som trollkarl i Stockholm

underhållning.

Planerar ni ett event för personal och vill ha underhållning i världsklass. Boka Daniel Kane Professionell Magiker - Bokad av Apple - Red Bull - Huawei.

Wooooow!

Wooooooow, det var helt fantastiskt! 

LaGaylia Frazier /  

Tv4 Talang

Daniel är en Talang! 

Daniel är en Talang, professionell engagerad & med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. Vi bokade han som trollkarl till vårt event på Winterviken, vilken succé. Boka han ni också!

Pontus Ellefsson / VD Clearon

Boka Honom medans han finns kvar i Sverige

Daniel har med häpnadsväckande skicklighet & charm förgyllt kvällen. Boka honom medans han fortfarande finns kvar i Sverige 

Maja Bredberg / Direkten AB

Aktiviteter i Stockholm till Eventet Underhållning som sticker ut


MAGIKER DANIEL KANE - MAGI I VÄRLDSKLASS

Boka en unik artist & magiker till er aktivitet i Stockholm.

Fantastisk underhållning som gör Ert företagsevent än mer magiskt.

Vilken show?
Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen. Eller kanske både och? Höj nivån på Ert event. Boka artist Daniel Kane
Boka ett proffs!
Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt.
Magi i högt tempo
Daniel shower innehåller ett högt tempo. mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar med mera.
 aktivitet i stockholm
Bli 100% nöjd! Boka ett proffs till aktiviteten i Stockholm.
En artist som levererar.
Daniel har erfarenhet från 100-tals event både nationellt och internationellt. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Alexander Bard. Höj nivån på Ert event & bröllop.  Boka Artist & Trollkarl Daniel Kane till eventet. 
Upplev magin i rörelse
Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show som passar Er fest & företagsaktivitet bäst. 
Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker & artister till olika aktiviteter. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang.
Olika Magishower - Boka Aktiviteter Stockholm
Daniel erbjuder exklusiva shower i många format. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. Det finns något som passar till varje event. Självklart anpassar vi oss efter Era behov beroende på upplägg. 
Mingelmagi / Exklusiv show
aktiviteter i stockholm företagsevent

Visuellt och spektakulärt!
Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.
Kan göras i kombination med en större scenföreställning. Aktiviteter Stockholm
Scenshow / Humor & Magi
aktivitet stockholm

Daniels populära one-man show!
En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva. 
Illusionsshow / Las Vegas
stockholm aktivitet

Showen för de riktigt stora eventen!
Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?
Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas!
Våra kunder

aktiviteter stockholm
aktiviteter
stockholm aktiviteter
aktiviteter stockholm
Skicka förfrågan

Svensk Trollkarl
Artist Företagsevent
Företagsunderhållning