kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Trollkarl Malmö

Magiker Daniel Kane - proffs på företagsevent

TROLLKARL MALMÖ - MAGIKER DANIEL KANE MAGI I VÄRLDSKLASS. UNIK UNDERHÅLLNING

Boka unik och fantastisk underhållning som gör Ert företagsevent än mer magiskt i Malmö

Vilken show?

Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen. Eller kanske både och?

Boka ett proffs!

Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt.

Magi i högt tempo

Daniel shower innehåller ett högt tempo. mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar med mera. 

Våra Kunder


magiker malmö
magiker malmö
trollkarl malmö
magiker malmö

Wooooow!

Wooooooow, det var helt fantastiskt! 

LaGaylia Frazier /  

Tv4 Talang

Daniel är en Talang! 

Daniel är en Talang, professionell engagerad & med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. Vi bokade han som trollkarl till vårt event på Winterviken, vilken succé. Boka han ni också!

Pontus Ellefsson / VD Clearon

Boka Honom medans han finns kvar i Sverige

Daniel har med häpnadsväckande skicklighet & charm förgyllt kvällen. Boka honom medans han fortfarande finns kvar i Sverige 

Maja Bredberg / Direkten AB

Bli 100% nöjd! Boka en proffsmagiker till företagseventet i Malmö

Daniel har erfarenhet från 100-tals event både nationellt och internationellt. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Alexander Bard. Höj nivån på Ert företagsevent & bröllop.  

Upplev magin i rörelse

Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show som passar Ert företagsevent i Malmö bäst. 

Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang. Han uppträder som magiker & trollkarl Stockholm - Göteborg - Malmö samt övriga delar av landet. Vill ni ha förstklassig underhållning av internationell klass ska ni boka Daniel till Ert företagsevent. 

Olika Magishower

Daniel erbjuder exklusiva shower i många format. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. 

Mingelmagi / Exklusiv show

trollkarl malmö

Visuellt och spektakulärt!

Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.

Kan göras i kombination med en större scenföreställning. Trollkarl Malmö

Scenshow / Humor & Magi

trollkarl malmö

Daniels populära one-man show!

En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva. Trollkarl Malmö

Illusionsshow / Las Vegas

trollkarl malmö

Showen för de riktigt stora eventen!

Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?

Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas! Trollkarl Malmö

Trollkarl Stockholm
Trollkarl
Trollkarl Göteborg

Kort om

Daniel Kane Magiker/Trollkarl Malmö


Daniel Kane är en av Skandinaviens främsta magiker & trollkarlar. Han slog igenom för den breda publiken när han gjorde succé på Talang i TV4 och sågs av 8 miljoner svenskar & över 60 miljoner på sociala medier som Facebook. Han har däremot varit verksam som underhållare på företagsevent och andra event i många år. Hans shower har visats över hela Sverige men även i Berlin, Oslo, London med flera. Med sin stora erfarenhet är han ofta bokad på företagsevent i Stockholm-Göteborg-Malmö. Där väver han in sina shower tillsammans med andra talare och underhållare. Spektakulär magi – Oförglömlig underhållning! Engelsk hemsida: https://danielkane.net/