kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Trollkarl Norrköping

Magiker Daniel Kane proffs på företagsevent

TROLLKARL NORRKÖPING

MAGIKER DANIEL KANE MAGI I VÄRLDSKLASS

Boka unik och fantastisk underhållning som gör Ert företagsevent än mer magiskt i Norrköping

Vilken show?

Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen. Eller kanske både och? Höj nivån på Ert event i Norrköping

Boka ett proffs!

Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt.

Magi i högt tempo

Daniel shower innehåller ett högt tempo. mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar med mera. 

Våra Kunder


magiker malmö
magiker malmö
trollkarl malmö
magiker malmö

Bli 100% nöjd! Boka ett proffs till företagseventet i Norrköping

Daniel har erfarenhet från 100-tals event både nationellt och internationellt. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Alexander Bard. Höj nivån på Ert event & bröllop.  Boka Trollkarl Daniel Kane till eventet. 

Upplev magin i rörelse

Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show som passar Ert bröllop & företagsevent bäst. 

Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang. Han är den perfekta underhållningen som magiker Stockholm - Göteborg eller Norrköping.

Olika Magishower - Trollkarl Norrköping

Daniel erbjuder exklusiva shower i många format. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. 

Mingelmagi / Exklusiv show

trollkarl norrköping

Visuellt och spektakulärt!

Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.

Kan göras i kombination med en större scenföreställning. Boka trollkarl

Scenshow / Humor & Magi

norrköping trollkarl magiker

Daniels populära

one-man show!

En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva. Boka trollkarl

Illusionsshow / Las Vegas

trollkarl norrköping

Showen för de riktigt stora eventen!

Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?

Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas! Boka trollkarl

Trollkarl Stockholm
Trollkarl
Trollkarl Göteborg