KUNDER

KUNDER / DERAS KOMMENTARER

Daniel är en talang – professionell, engagerad och med en magiskförmåga att trollbinda sin publik. Ett storartat framträdande!
– Pontus Ellefsson
Vd, Kuponginlösen AB

Showen var både anpassningsbar och kvällens höjdpunkt för alla deltagare. Daniel är definitivt en magiker vi gärna använder igen för framtida projekt.
– Nina Persdotter
Key Account Manager, Initiativ Event Agency

Varenda framförande har varit exklusivt utfört… Daniel har medhäpnadsväckande skicklighet och charm förgyllt kvällen. Boka honom medan han fortfarande är kvar i Sverige!
– Maja Bredberg
Informationschef, Direkten AB

På scenen har Daniel en otrolig utstrålning – han är dynamisk, professionell och otroligt fokuserad. Showerna han producerar är roliga, spännande och nytänkande!
– Johanna Holmqvist
Kryssningschef, M/S Viking Cinderella

Daniel är en professionell artist och hans magi är förtrollande, något nytt och fräscht som jag varmt kan rekommendera. Har sett en hel del trollkarlar och magiker på våra fartyg under mina 10 år men aldrig varit med om en sådan show och upplevelse!
– Thommy Fagerlund
Kryssningsvärd, m/s Viking XPRS

Magic Christmas på Hotel Tylösand
Sju föreställningar har spelats och showen har setts av ca 2500 gäster. Showen får med beröm väl godkänt. Vi önskar denne unga magiker all lycka i framtiden och hälsar honom varmt välkommen tillbaka.
– Mats Löfving
Källarmästare, Hotel Tylösand

Daniels uppträdande på Café Opera hjälpte till att sätta guldkant på en redan jättelyckad kväll.
– Mikael Milestad
VD, Showbolaget & EventXL

Daniel Kane Magic Entertainer
Skicka förfrågan så kontaktar jag dig.