kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Trollkarl Örebro

  Magiker Daniel Kane proffs på företagsevent

TROLLKARL I ÖREBRO 

DANIEL KANE MAGIKER I VÄRLDSKLASS

Boka unik och fantastisk underhållning som gör Ert företagsevent än mer magiskt i Örebro
Vilken show?

Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen. Eller kanske både och?

Boka ett proffs!

Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt.

Magi i högt tempo

Daniel shower innehåller ett högt tempo. mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar med mera. 

Våra kunder

magiker örebro
magiker örebro
magiker örebro
magiker örebro
Bli 100% nöjd! Boka ett proffs till företagseventet i Örebro
Daniel har erfarenhet från 100-tals event både nationellt och internationellt. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Alexander Bard. Höj nivån på Ert event & bröllop i Örebro.  
Upplev magin i rörelse
Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show som passar Ert företagsevent bäst i Örebro.

Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang. Han uppträder som trollkarl i Stockholm - Örebro - Göteborg och övriga delar av landet. Vill ni ha magisk underhållning av högsta klass ska ni boka Daniel till Ert event. 

Olika Magishower

Daniel erbjuder exklusiva shower i många format. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. 

Mingelmagi / Exklusiv show
trollkarl örebro

Visuellt och spektakulärt!

Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.

Kan göras i kombination med en större scenföreställning. Boka trollkarl Örebro

Scenshow / Humor & Magi
trollkarl örebro

Daniels populära one-man show!

En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva.

Illusionsshow / Las Vegas
trollkarl örebro

Showen för de riktigt stora eventen!

Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?

Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas!

Trollkarl Örebro - Vad ska ni tänka på när ni planerar Ert företagsevent i Örebro?

Det finns många saker att ta i beaktning för ett lyckat företagsevent. Alltifrån att välja rätt lokal, en teknikfirma som levererar och där saker funkar, val av rätt underhållning som skapar den stämning ni efterfrågar till valet av mat. Ska ni exempelvis ha en mer avslappnad stämning med ståbord och plockmat eller en mer formell middag med 3-rätters och spektakulär underhållning från scen? 

Välj rätt festlokal

Vill ni vara i ett slott eller en anrik lokal som speglar den stil av event ni planerar? Kanske ett stort festtält ute på ett öppet fält? Daniel har erfarenhet av 1000-tals event genom åren och har ett brett kontaktnät.  

Underhållning i världsklass

Underhållning som berör, skapar en magisk stämning och förundran samt får publiken att skratta och delta. Daniel är expert på att få med publiken och se till att just Ert event står ut. Modern visuell magi i världsklass!

Rätt mat vid rätt tillfälle

Maten speglar temat på Ert företagsevent. Ska ni ha buffé, plockmat eller 3-rätters? Asiatiskt, indiskt eller svensk kost?

Eventkordinator

Daniel samarbetar med några av Skandinaviens främsta aktörer på att planera event utöver hans egna erfarenhet genom åren. Låt oss göra Ert företagsevent i Örebro till en succé

Kort om

Daniel Kane Magiker/

Trollkarl i Örebro till Företagsevent


Daniel Kane är en av Skandinaviens främsta magiker & trollkarlar. Han slog igenom för den breda publiken när han gjorde succé på Talang i TV4 och sågs av 8 miljoner svenskar & över 60 miljoner på sociala medier som Facebook. Han har däremot varit verksam som underhållare på företagsevent och andra event i många år. Hans shower har visats över hela Sverige men även i Berlin, Oslo, London med flera. Med sin stora erfarenhet är han ofta bokad på företagsevent i Stockholm-Göteborg-Malmö. Där väver han in sina shower tillsammans med andra talare och underhållare. Spektakulär magi – Oförglömlig underhållning!

Trollkarl Stockholm
Trollkarlar
Trollkarl Göteborg