kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Trollkarl Uppsala 

Magiker Daniel Kane - proffs på företagsevent

TROLLKARL UPPSALA - MAGIKER DANIEL KANE MAGI I VÄRLDSKLASS

Boka unik och fantastisk underhållning som gör Ert företagsevent än mer magiskt i Uppsala - Anlitad av Apple - IKEA - Ericsson - Astra Zeneca - Huawei - Red Bull med flera. 

Vilken show?

Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen. Eller kanske både och?

Boka ett proffs!

Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt.

Magi i högt tempo

Daniels shower innehåller ett högt tempo. mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar med mera. 

Wooooow!

Wooooooow, det var helt fantastiskt! 

LaGaylia Frazier /  

Tv4 Talang

Daniel är en Talang! 

Daniel är en Talang, professionell engagerad & med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. Vi bokade han som trollkarl till vårt event på Winterviken, vilken succé. Boka han ni också!

Pontus Ellefsson / VD Clearon

Boka Honom medans han finns kvar i Sverige

Daniel har med häpnadsväckande skicklighet & charm förgyllt kvällen. Boka honom medans han fortfarande finns kvar i Sverige 

Maja Bredberg / Direkten AB

Våra kunder

stockholm trollkarl
stockholm trollkarl
Trollkarl i stockholm
trollkarl i stockholm

Bli 100% nöjd! Boka ett proffs till företagseventet i Uppsala

Daniel har erfarenhet från 100-tals event både nationellt och internationellt. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Alexander Bard. Höj nivån på Ert företagsevent & bröllop.  

Upplev magin i rörelse

Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show som passar Ert företagsevent i Uppsala bäst. 

Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang.  Boka trollkarl Daniel Kane till ert event i Uppsala. Han är den perfekta underhållningen till eventet vare sig det är som trollkarl Stockholm - Göteborg - Uppsala eller övriga delar av landet. Vill ni ha absolut förstklassig underhållning till Ert företagsevent ska ni boka Daniel idag. 

Olika Magishower

Daniel erbjuder exklusiva shower i många format. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. 

Mingelmagi / Exklusiv show


Visuellt och spektakulärt!

Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.

Kan göras i kombination med en större scenföreställning. Boka trollkarl

Scenshow / Humor & Magi


Daniels populära one-man show!

En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva. Boka trollkarl

Illusionsshow / Las Vegas


Showen för de riktigt stora eventen!

Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?

Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas!

Trollkarl Stockholm
Trollkarl
Trollkarl Göteborg