kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Trollkarl Västerås

Söker ni fantastisk underhållning till Ert företagsevent i Västerås?

Daniel Kane är professionell magiker & underhållare med erfarenhet från 1000-tals event för Sveriges största företag - Bokad av Apple - Red Bull - Huawei.

Trollkarl i Västerås

Magiker Daniel Kane proffs på företagsevent & underhållning

Wooooow!

Wooooooow, det var helt fantastiskt! 

LaGaylia Frazier /  

Tv4 Talang

Daniel är en Talang! 

Daniel är en Talang, professionell engagerad & med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. Vi bokade han som trollkarl till vårt event på Winterviken, vilken succé. Boka han ni också!

Pontus Ellefsson / VD Clearon

Boka Honom medans han finns kvar i Sverige

Daniel har med häpnadsväckande skicklighet & charm förgyllt kvällen. Boka honom medans han fortfarande finns kvar i Sverige 

Maja Bredberg / Direkten AB

trollkarl  VÄSTERÅS - MAGIKER DANIEL KANE - MAGI I VÄRLDSKLASS.

UNIK UNDERHÅLLNING FÖR UNIKA ÖGONBLICK
Boka unik och fantastisk underhållning som gör Ert företagsevent än mer magiskt i Västerås
Vilken show?

Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen. Eller kanske både och? Skapa en helkväll med underhållning i magins tecken som Era gäster sent ska glömma

Boka ett proffs till ditt event i Västerås!

Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt. När ni bokar Daniel kan ni känna er säkra att Er kväll kommer att bli en garanterad succé

Magi i högt tempo - Trollkarl Västerås

Daniel shower innehåller ett högt tempo. mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar, tankeläsning och mycket mer. Se video

Våra Kunder


magiker malmö
magiker malmö
trollkarl malmö
magiker malmö
Bli 100% nöjd! Boka en proffsmagiker till företagseventet i Västerås

Daniel har erfarenhet från 100-tals event både nationellt och internationellt från Stockholm-London-Västerås. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Tv4a Talangs Alexander Bard. Höj nivån på Ert företagsevent & bröllop.  

Upplev magin i rörelse
Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show som passar Ert företagsevent i Västerås bäst. 

Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker & trollkarl. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang. Söker ni unik underhållning med bredd och variation så ska ni boka Daniel. Han uppträder som magiker Stockholm - Göteborg - Västerås samt övriga delar av landet. Skicka en förfrågan så återkommer vi så fort som möjligt. 

Olika Magishower

Daniel erbjuder exklusiva shower i många format. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. 

Mingelmagi / Exklusiv show
trollkarl västerås

Visuellt och spektakulärt!

Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.

Kan göras i kombination med en större scenföreställning. Boka trollkarl Västerås

Scenshow / Humor & Magi
trollkarl västerås

Daniels populära one-man show!

En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva. Boka trollkarl Västerås

Illusionsshow / Las Vegas
trollkarl västerås

Showen för de riktigt stora eventen!

Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?

Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas! Boka trollkarl Västerås

Trollkarl Västerås - Vad ska ni tänka på när ni planerar Ert företagsevent i Västerås?

Det finns många saker att ta i beaktning för ett lyckat företagsevent. Alltifrån att välja rätt lokal, en teknikfirma som levererar och där saker funkar, val av rätt underhållning som skapar den stämning ni efterfrågar till valet av mat. Ska ni exempelvis ha en mer avslappnad stämning med ståbord och plockmat eller en mer formell middag med 3-rätters och spektakulär underhållning från scen? 

Välj rätt festlokal

Vill ni vara i ett slott eller en anrik lokal som speglar den stil av event ni planerar? Kanske ett stort festtält ute på ett öppet fält? Daniel har erfarenhet av 1000-tals event genom åren och har ett brett kontaktnät.  

Underhållning i världsklass

Underhållning som berör, skapar en magisk stämning och förundran samt får publiken att skratta och delta. Daniel är expert på att få med publiken och se till att just Ert event står ut. Modern visuell magi i världsklass!

Rätt mat vid rätt tillfälle

Maten speglar temat på Ert företagsevent. Ska ni ha buffé, plockmat eller 3-rätters? Asiatiskt, indiskt eller svensk kost?

Eventkordinator

Daniel samarbetar med några av Skandinaviens främsta aktörer på att planera event utöver hans egna erfarenhet genom åren. Låt oss göra Ert företagsevent i Västerås till en succé

Trollkarl Stockholm
Trollkarl
Trollkarl Göteborg

Kort om

Daniel Kane Magiker/Trollkarl & Magiker i Västerås

Daniel Kane är en av Skandinaviens främsta magiker & trollkarlar. Han slog igenom för den breda publiken när han gjorde succé på Talang i TV4 och sågs av 8 miljoner svenskar & över 60 miljoner på sociala medier som Facebook. Han har däremot varit verksam som underhållare på företagsevent och andra event i många år. Hans shower har visats över hela Sverige men även i Berlin, Oslo, London med flera. Med sin stora erfarenhet är han ofta bokad på företagsevent i Stockholm-Göteborg-Malmö. Där väver han in sina shower tillsammans med andra talare och underhållare. Spektakulär magi – Oförglömlig underhållning!