Boka Artist

Magisk underhållning.
Daniel kane

Boka artist Till Företagseventet.

Planerar ni ett event för personal och vill ha underhållning i världsklass. Boka Daniel Kane´s magishow Elements. Daniel har erfarenhet från tusentals event genom åren. 

Boka artist till ert event

Boka artist - 

En av Skandinaviens mest bokade artister & magiker

Daniel Kane är professionell magiker & artist med erfarenhet från 1000-tals event. Högt tempo, humor & visuell magi där hela publiken är involverad. Han arbetar som professionell trollkarl i Stockholm & övriga landet samt Skandinavien.

Wooooow!

Wooooooow, det var helt fantastiskt! 

LaGaylia Frazier /  

Tv4 Talang

Daniel är en Talang! 

Daniel är en Talang, professionell engagerad & med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. Vi bokade han som trollkarl till vårt event på Winterviken i Stockholm, vilken succé. Boka han ni också!

Pontus Ellefsson / VD Clearon

Boka Honom medans han finns kvar i Sverige

Daniel har med häpnadsväckande skicklighet & charm förgyllt kvällen. Boka honom medans han fortfarande finns kvar i Sverige 

Maja Bredberg / Direkten AB

Våra kunder

artist
artist
boka artist
artister
MAGIKER DANIEL KANE MAGI I VÄRLDSKLASS

Boka en unik artist & magiker. Fantastisk underhållning som gör Ert företagsevent än mer magiskt. Mingelmagi och spektakulära scenshower till mässor - galamiddagar -konferenser - kick-offen.
Vilken show?
Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen. Eller kanske både och? Höj nivån på Ert event. Boka artist Daniel Kane
Boka ett proffs!
Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker & artister som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt.
Magi i högt tempo
Daniel shower innehåller ett högt tempo. mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar med mera. 
Bli 100% nöjd! Boka ett proffs till företagseventet. En artist som levererar.
Daniel har erfarenhet från 100-tals event både nationellt och internationellt. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Alexander Bard. Höj nivån på Ert event & bröllop.  Boka Artist & Trollkarl Daniel Kane till eventet. 
Upplev magin i rörelse
Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show som passar Ert bröllop & företagsevent bäst. En artist som levererar
Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker & artister. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang. 
Olika Magishower
Daniel erbjuder exklusiva shower i många format. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. Det finns något som passar till varje event
Mingelmagi / Exklusiv show
boka artist

Visuellt och spektakulärt!
Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.
Kan göras i kombination med en större scenföreställning.
Scenshow / Humor & Magi
boka artist

Daniels populära one-man show!
En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva. Boka trollkarl
Illusionsshow / Las Vegas
boka artist

Showen för de riktigt stora eventen!
Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?
Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas! Boka magiker
Våra kunder

boka artister
boka artist
boka artister
boka artister
Skicka förfrågan

Vad ska ni tänka på när ni bokar underhållning & artist samt planering av ert företagsevent

Det finns många saker att ta i beaktning för ett lyckat företagsevent. Alltifrån att välja rätt lokal, en teknikfirma som levererar och där saker funkar, val av rätt underhållning som skapar den stämning ni efterfrågar till valet av mat. Ska ni exempelvis ha en mer avslappnad stämning med ståbord och plockmat eller en mer formell middag med 3-rätters och spektakulär underhållning från scen? 

Välj rätt festlokal

Vill ni vara i ett slott eller en anrik lokal som speglar den stil av event ni planerar? Kanske ett stort festtält ute på ett öppet fält? Daniel har erfarenhet av 1000-tals event genom åren och har ett brett kontaktnät.  

Magi i världsklass - Boka artist

Underhållning som berör, skapar en magisk stämning och förundran samt får publiken att skratta och delta. Daniel är expert på att få med publiken och se till att just Ert event står ut. Modern visuell magi i världsklass!

Rätt mat vid rätt tillfälle

Maten speglar temat på Ert företagsevent. Ska ni ha buffé, plockmat eller 3-rätters? Asiatiskt, indiskt eller svensk kost?

Eventkordinator - Anlita ett proffs

Daniel samarbetar med några av Skandinaviens främsta aktörer på att planera event utöver hans egna erfarenhet genom åren. Låt oss göra Ert företagsevent till en succé

Svensk Trollkarl
Artist Företagsevent
Företagsunderhållning