kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Kickoff


Daniel Kane 
trollkarl & Magiker
Magi i Världsklass

Dags att ta [magin för er kickoff] till nästa nivå. Boka en underhållare i världsklass 

Alexander Bard

TV-personlighet

Jag gillar inte ens magi men du tar magin in i 2000-talet. Jag tycker det här är skitbra!

[Daniel Kane]

Magiker till Kickoff

underhållning.

Boka underhållning till Kickoffen.

Planerar ni en kickoff och vill ha underhållning i världsklass? Boka Daniel Kane - Professionell trollkarl & magiker. Unik interaktiv underhållning till Er kickoff. Daniel är bokad av Apple - Red Bull - Huawei 

Ring oss så diskuterar vi underhållningen till Er kickoff i exempelvis Stockholm. Kostnadsfritt!

Click to play

Daniel är en av Skandinaviens främsta magiker & underhållare till kickoffs och liknande event. Han har uppträtt på hundratals företagsevent över hela världen. Vill ni ta Ert kickoff-event till nästa nivå? Kontakta Daniel och diskutera förutsättningarna för underhållning till Ert evenemang. Boka en magiker i världsklass till Ert företagsevent i Sverige
Våra Kunder

trollkarl kickoff
kickoff event
event kick-off
trollkarl till kick-off

Hitta rätt show för eventet & kickoffen
Det är ytterst viktigt att man har rätt show vid rätt tillfälle. Ring eller skicka ett mail så diskuterar vi rätt förutsättningar för Ert event. Ingenting är omöjligt Boka trollkarl
Mingelmagi / Trollkarl Kickoff
Magi som är perfekt som en ice-breaker och som höjer stämningen på alla företagsevent. Daniel är expert på att mingla runt och trollbinda gästerna. Magi som sker några centimeter från åskådarens ögon med deras mobiler, rubiks kub, kort & pengar. Detta kommer era gäster prata om under lång tid framöver.
Scenshow - Visuellt & Spektakulärt
Ett av Daniel kännetecken är spektakulära scenshower. Eld, pyroteknik, visuellt explosiv magi, tankeläsning och stora arapapegojor är några av kännetecknen. En show som passar alla smaker och som når ut till alla samtidigt. En show som bokats av några av världens främsta företag. Från 100 - 10 000 gäster!
Om  [Daniel Kane] Trollkarl till Kickoff

Daniel är en magiker & illusionist av en ny generation. Han har varit finalist i TV4as Talang och uppträtt på event över hela världen. Hans klipp har setts av över 60 miljoner människor på sociala medier och han uppträder regelbundet runt om i Sverige & hela världen. Några kunder är Gröna Lund, Apple, Huawei, Ericsson, Victoriadagen 2012-2014 med flera. Vill ni ha spektakulär underhållning som varvas med humor, tankeläsning och publikmedverkan. Boka magiker Daniel Kane till Ert företagsevent i Stockholm. Skapa unika magiska upplevelser på Ert event. Eng web danielkane.net

Varför rekommenderar dessa kunder att man ska boka Daniel Kane? Upplev magin!
Några av Daniels tidigare kunder - Trollkarl till Kickoff & Event
Johannes Bergling

Channel Manager/ Ericsson

Hemkommen efter en fantastisk tillställning med Daniel Kane på Nya Älvsborgs Fästning. Helt rätt underhållning för våra 150 internationella gäster.

Pontus ellefsson

VD/Clearon

Daniel är en talang - Professionell, engagerad och med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. Ett storartat framträdande!

Mikael Milestad

VD/ EventXL

 Daniels uppträdande på Café Opera hjälpte till att sätta guldkant på en redan jättelyckad kväll

Vad ska ni tänka på när ni planerar Er Kickoff?

Det finns många saker att ta i beaktning för ett lyckat företagsevent och kick-off. Alltifrån att välja rätt lokal, en teknikfirma som levererar och där saker funkar, val av rätt underhållning som skapar den stämning ni efterfrågar till valet av mat. Ska ni exempelvis ha en mer avslappnad stämning med ståbord och plockmat eller en mer formell middag med 3-rätters och spektakulär underhållning från scen? 

Välj rätt festlokal till er Kickoff

Vill ni vara i ett slott eller en anrik lokal som speglar den stil av event ni planerar? Kanske ett stort festtält ute på ett öppet fält? Daniel har erfarenhet av 1000-tals event genom åren och har ett brett kontaktnät.  

Underhållning i världsklass - Magiker till Kick-offen

Underhållning som berör, skapar en magisk stämning och förundran samt får publiken att skratta och delta. Daniel är expert på att få med publiken och se till att just Ert event står ut. Modern visuell magi i världsklass!

Rätt mat vid rätt tillfälle

Maten speglar temat på Er kickoff. Ska ni ha buffé, plockmat eller 3-rätters? Asiatiskt, indiskt eller svensk kost?

Eventkordinator

Daniel samarbetar med några av Skandinaviens främsta aktörer på att planera event utöver hans egna erfarenhet genom åren. Låt oss göra Er kickoff till en braksuccé

[Underhållning till Kickoff]
Vad väntar ni på? Låt Daniel ta Ert event till nästa nivå 

Click to play

Kontakt Daniel Kane /
Underhållning kickoff
kickoff event
underhållning till kickoff
trollkarl till kickoff
Att Planera KickOff & Se till att det blir en succé

När ni planerar er Kickoff är det mycket att tänka på. Allt från maten, körschemat, eventlokalen, underhållningen till ljud & ljus samt scen. Daniel är professionell magiker och har uppträtt på 1000-tals event genom åren. Han har goda kontakter som kan hjälpa till att planera och sy ihop Ert företagsevent och Kick-Off. Vi samarbetar med eventplanerare och teknikfirmor inom evenemang som är experter inom branschen.

Låt vår expertis inom Event & Kickoffs hjälpa Er i planerandet och slutförandet av eventet.