kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Trollkarl Falstero - Magiker & Illusionist

Dags att ta [magin för Er fest & event i Falsterbo] till nästa nivå. Boka en trollkarl i världsklass 


daniel kane
Trollkarl & Magiker
magi i världsklass
magiker & trollkarl i falsterbo
Alexander Bard

TV-personlighet

Jag gillar inte ens magi men du tar magin in i 2000-talet. Jag tycker det här är skitbra!

[Daniel Kane]

Magiker Trollkarl & Illusionist

Våra Kunder

magiker och trollkarl till event i falsterbo skåne
magiker & trollkarl till företagsevent
magiker trolleri magishow falsterbo
faslterbo magiker trollkarl

Wooooow!

Wooooooow, det var helt fantastiskt! 

LaGaylia Frazier /  

Tv4 Talang

Daniel är en Talang! 

Daniel är en Talang, professionell engagerad & med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. Vi bokade han som trollkarl till vårt event på Winterviken, vilken succé. Boka han ni också!

Pontus Ellefsson / VD Clearon

Boka Honom medans han finns kvar i Sverige

Daniel har med häpnadsväckande skicklighet & charm förgyllt kvällen. Boka honom medans han fortfarande finns kvar i Sverige 

Maja Bredberg / Direkten AB

Boka otrolig underhållning till festen & företagseventet i Falsterbo.

Planerar ni ett event och vill ha underhållning i världsklass som är annorlunda och sticker ut? Boka Daniel Kane - Professionell magiker - Anlitad av Apple - Huawei - Red Bull - Astra Zeneca & hundratals andra företag.

Ring oss så diskuterar vi underhållningen till Ert event i Falsterbo.
Upplev magin på Ert event

Click to play

~ Boka trollkarl - Trollkarl till Event & Fest ~ 
Daniel är en av Skandinaviens främsta magiker & underhållare.
Han har uppträtt på 1000-tals företagsevent över hela världen. Han är frekvent anlitad på fester och företagsevent i runtom hela Sverige, Skandinavien och övriga Världen.
Vill ni ta Ert event till nästa nivå? 
Shower för små exklusiva event och stora produktioner för de större eventen.  
Boka en magiker i världsklass till Ert företagsevent

Våra Kunder


boka underhållning fest stockholm
fest stockholm
underhållning till fest
boka underhållning fest stockholm

Hitta rätt show för eventet - Illusionist till eventet i Falsterbo
Det är ytterst viktigt att man har rätt show vid rätt tillfälle. Ring eller skicka ett mail så diskuterar vi rätt förutsättningar för Ert event. Daniel har erfarenhet från hundratals event och vet vad som passar Ert event bäst. Ska ni ha en scenshow eller en spektakulär illusionsshow, eller exklusiv mingelmagi som får Era gäster att tappa hakan?
Mingelmagi - Magiker
Magi som är perfekt som en ice-breaker och som höjer stämningen på alla företagsevent. Daniel är expert på att mingla runt och trollbinda gästerna. Magi som sker några centimeter från åskådarens ögon med deras mobiler, rubiks kub, kort & pengar. Boka en trollkarl till eventet som era gäster pratar länge om. 
 Scenshow - Trollkarl Stockholm
Ett av Daniels signum är spektakulära scenshower. Eld, pyroteknik, visuellt explosiv magi, tankeläsning och stora arapapegojor är några av kännetecknen. En show som passar alla smaker och som når ut till alla samtidigt. En show som bokats av några av världens främsta företag. Från 100 - 10 000 gäster! Boka magiker Daniel Kane till Ert företagsevent.

Om  [Daniel Kane Magiker / Trollkarl]

Daniel är en magiker & illusionist av en ny generation. Han har varit finalist i TV4as Talang och uppträtt på event över hela världen. Hans klipp har setts av över 100 miljoner människor på sociala medier och han uppträder regelbundet runt om i Sverige. Några kunder är Gröna Lund, Apple, Huawei, Ericsson med flera. Daniel har även uppträtt på Victoriadagens vipfest 3 år i rad för alla artister samt sponsorer. Vill ni ha spektakulär underhållning som varvas med humor, tankeläsning och publikmedverkan. Boka magiker Daniel Kane till Ert företagsevent i Stockholm - Göteborg & Falsterbo 

Varför rekommenderar dessa kunder att man ska boka Daniel Kane? Upplev magin!

Några av Daniels tidigare kunder

Johannes Bergling

Channel Manager/ Ericsson

Hemkommen efter en fantastisk tillställning med Daniel Kane på Nya Älvsborgs Fästning. Helt rätt underhållning för våra 150 internationella gäster.

Pontus Ellefsson

VD/Clearon

Daniel är en talang - Professionell, engagerad och med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. Ett storartat framträdande! Vi kommer att boka han igen, boka han ni med. 

Mikael Milestad

VD/ EventXL

 Daniels uppträdande på Café Opera hjälpte till att sätta guldkant på en redan jättelyckad kväll

Vad ska ni tänka på när ni planerar Er fest & företagsevent?

Det finns många saker att ta i beaktning för ett lyckat företagsevent. Alltifrån att välja rätt lokal, en teknikfirma som levererar och där saker funkar, val av rätt underhållning som skapar den stämning ni efterfrågar till valet av mat. Ska ni exempelvis ha en mer avslappnad stämning med ståbord och plockmat eller en mer formell middag med 3-rätters och spektakulär underhållning från scen? Låt oss hjälpa till och komma med förslag så att Er fest i Falsterbo blir en succé

Välj rätt festlokal - 
Slott eller partytält?

Vill ni vara i ett slott eller en anrik lokal som speglar den stil av event ni planerar? Kanske ett stort festtält ute på ett öppet fält? Daniel har erfarenhet av 1000-tals event genom åren och har ett brett kontaktnät.  

Underhållning i världsklass till festen & företagseventet 

Underhållning som berör, skapar en magisk stämning och förundran samt får publiken att skratta och delta. Daniel är expert på att få med publiken och se till att just Ert event står ut. Modern visuell magi i världsklass!

Rätt mat vid rätt tillfälle - 
En smakupplevelse

Maten speglar temat på Ert företagsevent. Ska ni ha buffé, plockmat eller 3-rätters? Asiatiskt, indiskt eller svensk kost?

Eventkordinator - 
Anlita ett proffs

Daniel samarbetar med några av Skandinaviens främsta aktörer på att planera event utöver hans egna erfarenhet genom åren. Låt oss göra Ert företagsevent till en succé

[Boka Magiker/Trollkarl]
Vad väntar ni på? Boka underhållning - En magiker som levererar underhållning i världsklass - Allt från mingelmagi till scenshower

Click to play

Wooooow!

Wooooooow, det var helt fantastiskt! 

LaGaylia Frazier (Jurymedlem Talang)

Daniel är en Talang! 

Daniel är en Talang, professionell engagerad & med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. 

Pontus Ellefsson (VD Clearon)

Boka Honom medans han finns kvar i Sverige

Daniel har med häpnadsväckande skicklighet & charm förgyllt kvällen. Boka honom medans han fortfarande finns kvar i Sverige 

Maja Bredberg (Direkten AB)

Kontakt Daniel Kane Trollkarl - Magiker