kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Företagsevent

Underhållning Företagsevent.

Daniel Kane

Magiker i Världsklass underhållning till Eventet.

Underhållning Företagsevent - Planerar ni ett företagsevent för personal och vill ha underhållning i världsklass. Boka Daniel Kane´s magishow Elements.

Wooooow!

Wooooooow, det var helt fantastiskt! 

LaGaylia Frazier /  

Tv4 Talang

Daniel är en Talang! 

Daniel är en Talang, professionell engagerad & med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. Vi bokade han som trollkarl till vårt event på Winterviken, vilken succé. Boka han ni också!

Pontus Ellefsson / VD Clearon

Boka Honom medans han finns kvar i Sverige

Daniel har med häpnadsväckande skicklighet & charm förgyllt kvällen. Boka honom medans han fortfarande finns kvar i Sverige 

Maja Bredberg / Direkten AB

Våra Kunder

underhållning företagsevent
underhållning event
företagsevent underhållning
underhållning på företagsevent

underhållning företagsevent

Boka En av Skandinaviens mest bokade magiker till event

Daniel Kane är professionell magiker & underhållare med erfarenhet från 100-tals företagsevent. Högt tempo, humor & visuell magi

Underhållning till FÖRETAGSEVENT 
MAGIKER DANIEL KANE MAGI I VÄRLDSKLASS
Boka unik och fantastisk underhållning som gör Ert företagsevent än mer magiskt & som ger Era gäster en upplevelse att tala länge om.
Vilken show?
Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen som underhåller alla. Eller kanske både och? Boka underhållning till Ert företagseven som står ut.
Boka ett proffs!
Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt.
Magi i högt tempo
Daniel shower innehåller ett högt tempo. mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar med mera. 
Boka ett proffs till företagseventet som underhåller Era gäster. 
Bli 100% nöjd!
Daniel har erfarenhet från 100-tals event både nationellt och internationellt. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Alexander Bard. Höj nivån på Ert event & bröllop.  Boka Trollkarl Daniel Kane till eventet och låt han underhålla Er publik.
Upplev magin i rörelse
Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show & underhållning som passar Ert bröllop & företagsevent bäst. 
Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang. För internationella kunder som planerar företagsevent besök www.danielkane.net
Underhållning Företagsevent
 - Olika Magishower -
Daniel erbjuder exklusiva shower i många format. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. Någonting som passar underhållningen till alla företagsevent.
Mingelmagi / Exklusiv show

Visuellt och spektakulärt!
Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.
Kan göras i kombination med en större scenföreställning. Boka trollkarl
Scenshow / Humor & Magi
företagsevent underhållning

Daniels populära one-man show!
En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva. Boka trollkarl
Illusionsshow / Las Vegas
boka underhållning

Showen för de riktigt stora eventen!
Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?
Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas! Boka trollkarl
Våra Kunder

underhållning event
företagsevent underhållning
underhållning på företagsevent
Skicka förfrågan

Vad ska ni tänka på när ni planerar Ert företagsevent?

Det finns många saker att ta i beaktning för ett lyckat företagsevent och dess underhållning. Alltifrån att välja rätt lokal, en teknikfirma som levererar och där saker funkar, val av rätt underhållning till företagseventet som skapar den stämning ni efterfrågar samt valet av mat. Ska ni exempelvis ha en mer avslappnad stämning med ståbord och plockmat eller en mer formell middag med 3-rätters och spektakulär underhållning från scen?

Välj rätt festlokal till ert event

Vill ni vara i ett slott eller en anrik lokal som speglar den stil av event ni planerar? Kanske ett stort festtält ute på ett öppet fält? Daniel har erfarenhet av 1000-tals event genom åren och har ett brett kontaktnät.  

Underhållning i världsklass till företagseventet - Magiker Daniel Kane

Underhållning som berör, skapar en magisk stämning och förundran samt får publiken att skratta och delta. Daniel är expert på att få med publiken och se till att just Ert event står ut. Modern visuell magi i världsklass!

Rätt mat vid rätt tillfälle för en gastronomisk smakupplevelse

Maten speglar temat på Ert företagsevent. Ska ni ha buffé, plockmat eller 3-rätters? Asiatiskt, indiskt eller svensk kost?

Eventkordinator - Anlita ett proffs för planeringen av eventet

Daniel samarbetar med några av Skandinaviens främsta aktörer på att planera event utöver hans egna erfarenhet genom åren. Låt oss göra Ert företagsevent till en succé

Svensk Trollkarl
Artist Företagsevent
Företagsunderhållning

Kort om

Daniel Kane Magiker & Trollkarl på Företagsevent

Daniel Kane är en av Skandinaviens främsta magiker & trollkarlar. Han slog igenom för den breda publiken när han gjorde succé på Talang i TV4 och sågs av 8 miljoner svenskar & över 60 miljoner på sociala medier som Facebook. Han har däremot varit verksam som underhållare på företagsevent och andra event i många år. Hans shower har visats över hela Sverige men även i Berlin, Oslo, London med flera. Med sin stora erfarenhet är han ofta bokad på företagsevent Stockholm-Göteborg-Malmö. Där underhåller han publiker i alla åldrar. Spektakulär magi – Oförglömlig underhållning till företagsevent!