kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Barnkalas Stockholm

 Anlita en av Skandinaviens mest bokade magiker till Ert kalas i Stockholm

Daniel Kane är professionell magiker & artist med erfarenhet från 100-tals event. Högt tempo, humor & visuell magi där hela publiken är involverad. 

TROLLKARL TILL BARNKALAS I STOCKHOLM


MAGIKER DANIEL KANE - MAGI I VÄRLDSKLASS

Boka en unik artist & magiker till ert barnkalas.

Fantastisk underhållning som gör Ert kalas än mer magiskt. 

Vilken show?

Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen. Eller kanske både och? Höj nivån på Ert event. Boka magiker Daniel Kane

Boka ett proffs!

Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt.

Magi i högt tempo

Daniels shower innehåller ett högt tempo. Mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar med mera. 

 Barnkalas i stockholm

Bli 100% nöjd! Boka ett proffs till barnkalaset i Stockholm.

En artist som levererar.

Daniel har erfarenhet från 100-tals event både nationellt och internationellt. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Alexander Bard. Höj nivån på Ert event. Boka Artist & Trollkarl Daniel Kane till eventet. 

Upplev magin i rörelse
Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show som passar Er fest & företagsaktivitet bäst. 

Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker & artister. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang. 

Olika Magishower - Boka Trollkarl Stockholm

Daniel erbjuder exklusiva shower i många format som trollkarl i Stockholm. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. Det finns något som passar till varje event. Självklart anpassar vi oss efter Era behov beroende på upplägg. Boka idag!

Mingelmagi / Exklusiv show

barnkalas stockholm

Visuellt och spektakulärt!

Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.

Kan göras i kombination med en större scenföreställning. Barnkalas Stockholm

Scenshow / Humor & Magi

barnkalas stockholm

Daniels populära one-man show!

En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva. Barnkalas Stockholm

Illusionsshow / Las Vegas


Showen för de riktigt stora eventen!

Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?

Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas! Barnkalas Stockholm

Våra kunder


barnkalas stockholm
barnkalas stockholm
barnkalas stockholm
barnkalas stockholm

Skicka förfrågan


Svensk Trollkarl
Artist Företagsevent
Företagsunderhållning