kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Trollkarl Barnkalas

 Anlita en av Skandinaviens mest bokade magiker till Ert barnkalas

Daniel Kane är professionell magiker & artist med erfarenhet från 100-tals event. Högt tempo, humor & visuell magi där hela publiken är involverad. 

TROLLKARL BARNKALAS


MAGIKER DANIEL KANE - MAGI I VÄRLDSKLASS

Boka en unik artist & magiker till ert barnkalas.

Fantastisk underhållning som gör Ert kalas än mer magiskt. 

Vilken show?

Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen. Eller kanske både och? Höj nivån på Ert event. Boka magiker Daniel Kane

Boka ett proffs!

Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt.

Magi i högt tempo

Daniels shower innehåller ett högt tempo. Mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar med mera. 

 Trollkarl Barnkalas

Bli 100% nöjd! Boka ett proffs till barnkalaset.

En magiker som levererar.

Daniel har erfarenhet från 100-tals event både nationellt och internationellt. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Alexander Bard. Höj nivån på Ert event. Boka Artist & Trollkarl Daniel Kane till eventet och kalaset. 

Upplev magin i rörelse
Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show som passar Er fest eller aktivitet bäst. 

Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker & artister. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang. För internationella kunder besök www.danielkane.net

Olika Magishower - Boka Trollkarl Barnkalas

Daniel erbjuder exklusiva shower i många format. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. Det finns något som passar till varje event. Självklart anpassar vi oss efter Era behov beroende på upplägg. Boka idag!

Mingelmagi / Exklusiv show

barnkalas stockholm

Visuellt och spektakulärt!

Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.

Kan göras i kombination med en större scenföreställning. Trollkarl Barnkalas

Scenshow / Humor & Magi

barnkalas stockholm

Daniels populära one-man show!

En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva. Trollkarl Barnkalas

Illusionsshow / Las Vegas


Showen för de riktigt stora eventen!

Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?

Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas! Trollkarl Barnkalas

Våra kunder


Skicka förfrågan


Svensk Trollkarl
Artist Företagsevent
Företagsunderhållning