kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Underhållning Stockholm


Daniel Kane 
Magi i Världsklass

Dags att ta [magin & underhållningen för ert event i Stockholm] till nästa nivå. Boka trollkarl

underhållning stockholm
Alexander Bard

TV-personlighet

Jag gillar inte ens magi men du tar magin in i 2000-talet. Jag tycker det här är skitbra!

[Daniel Kane Magiker]

Stockholm Underhållning 

Boka underhållning i Stockholm till Företagseventet.

Planerar ni ett företagsevent för personal och vill ha underhållning i världsklass? Boka Daniel Kane - Professionell magiker bokad av Apple - Huawei - Red Bull. Modern visuell magi till Ert event.

Wooooow!

Wooooooow, det var helt fantastiskt! 

LaGaylia Frazier /  

Tv4 Talang

Daniel är en Talang! 

Daniel är en Talang, professionell engagerad & med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. Vi bokade han som trollkarl till vårt event på Winterviken, vilken succé. Boka han ni också!

Pontus Ellefsson / VD Clearon

Boka Honom medans han finns kvar i Sverige

Daniel har med häpnadsväckande skicklighet & charm förgyllt kvällen. Boka honom medans han fortfarande finns kvar i Sverige 

Maja Bredberg / Direkten AB

Ring oss så diskuterar vi underhållningen till Ert event i Stockholm. Kostnadsfritt!

Click to play

Underhållning Stockholm - Daniel är en av Skandinaviens främsta magiker & underhållare. Han har uppträtt på 1000-tals företagsevent över hela världen. Vill ni ta Ert event till nästa nivå? Kontakta Daniel och diskutera förutsättningarna för underhållning till Ert evenemang. Boka en magiker i världsklass till Ert företagsevent i Stockholm

Våra Kunder

stockholm underhållning
stockholm underhållning
stockholm underhållning
stockholm underhållning

Hitta rätt show för eventet i Stockholm
Det är ytterst viktigt att man har rätt show vid rätt tillfälle. Ring eller skicka ett mail så diskuterar vi rätt förutsättningar för Ert event.
Mingelmagi / Underhållning Stockholm
Magi som är perfekt som en ice-breaker och som höjer stämningen på alla företagsevent. Daniel är expert på att mingla runt och trollbinda gästerna. Magi som sker några centimeter från åskådarens ögon med deras mobiler, rubiks kub, kort & pengar.
Scenshow / Stockholm Underhållning
Ett av Daniel kännetecken är spektakulära scenshower. Eld, pyroteknik, visuellt explosiv magi, tankeläsning och stora arapapegojor är några av kännetecknen. En show som passar alla smaker och som når ut till alla samtidigt. En show som bokats av några av världens främsta företag. Från 100 - 10 000 gäster!
Om  [Daniel Kane] Underhållning i Stockholm - Magiker

Daniel är en magiker & illusionist av en ny generation. Han har varit finalist i TV4as Talang och uppträtt på event över hela världen. Hans klipp har setts av över 60 miljoner människor på sociala medier och han uppträder regelbundet runt om i Sverige & hela världen. Några kunder är Gröna Lund, Apple, Huawei, Ericsson, Victoriadagen 2012-2014 med flera. Vill ni ha spektakulär underhållning som varvas med humor, tankeläsning och publikmedverkan till ert event. Boka magiker Daniel Kane till Ert företagsevent i Stockholm. Skapa unika magiska upplevelser på Ert event. Eng web danielkane.net

Varför rekommenderar dessa kunder att man ska boka Daniel Kane? Upplev magin!
Några av Daniels tidigare kunder
Johannes Bergling

Channel Manager/ Ericsson

Hemkommen efter en fantastisk tillställning med Daniel Kane på Nya Älvsborgs Fästning. Helt rätt underhållning för våra 150 internationella gäster.

Pontus ellefsson

VD/Clearon

Daniel är en talang - Professionell, engagerad och med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. Ett storartat framträdande! Vi bokade han som trollkarl till vårt event i Stockholm, gör det ni med!

Mikael Milestad

VD/ EventXL

 Daniels uppträdande på Café Opera hjälpte till att sätta guldkant på en redan jättelyckad kväll

[Underhållning till Event i Stockholm]
Vad väntar ni på? Låt Daniel ta Ert event i Stockholm till nästa nivå 

Click to play

Kontakt Daniel Kane/ Magiker & Trollkarl
stockholm underhållning
underhållning stockholm
stockholm underhållning
underhållning stockholm