kr0,00
Cart

Du har inga produkter i varukorgen.

Coronasäker underhållning.

TROLLKARLAR

DANIEL KANE

Boka onlineunderhållning till Företagseventet.

Boka Daniel Kane´s digitala magishow Elements.

Trollkarlar 

En av Skandinaviens mest bokade trollkarlar

Daniel Kane är professionell trollkarl & artist med erfarenhet från 100-tals event. Högt tempo, humor & visuell magi där hela publiken är involverad. 

Trollkarlar 

Daniel Kane - Proffs på företagsevent

TROLLKARLAR 


- DANIEL KANE MAGI I VÄRLDSKLASS

Boka en unik trollkarl & magiker. Fantastisk underhållning som gör Ert företagsevent än mer magiskt. 

Vilken show?

Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen. Eller kanske både och? Höj nivån på Ert event. Boka artist Daniel Kane

Boka ett proffs!

Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt.

Magi i högt tempo - Trollkarl

Daniel shower innehåller ett högt tempo. mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar med mera. 

Bli 100% nöjd! Boka ett proffs till företagseventet. En trollkarl som levererar.

Daniel har erfarenhet från 100-tals event både nationellt och internationellt. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Alexander Bard. Höj nivån på Ert event & bröllop.  Boka artist & magiker Daniel Kane till eventet. 

Upplev magin i rörelse

Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show som passar Ert bröllop & företagsevent bäst. 

Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker & artister. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang. Planerar ni event och vill ha underhållning som står ut och som era gäster pratar om under lång tid framöver? Boka Daniel till ert framtida företagsevent. För internationella klienter besök www.danielkane.net

Trollkarlar - Olika Magishower -

En för alla sorters event

Daniel erbjuder exklusiva shower i många format. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. Det finns något som passar till varje event.

Mingelmagi / Exklusiv show

trollkarl

Visuellt och spektakulärt!

Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.

Kan göras i kombination med en större scenföreställning. Boka trollkarl

Scenshow / Humor & Magi

trollkarl

Daniels populära one-man show!

En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva. Boka trollkarl

Illusionsshow / Las Vegas

trollkarl

Showen för de riktigt stora eventen!

Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?

Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas! Boka trollkarl

Våra kunder


trollkarlar trollkarl
trollkarl
trollkarlar
trollkarl

Skicka förfrågan


Svensk Trollkarl
Artist Företagsevent
Företagsunderhållning