kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

TROLLKARL

DANIEL KANE

Professionell Trollkarl & Underhållare

Magi i Världsklass
Boka underhållning till Ert Företagsevent.

Boka Daniel Kane - Professionell Trollkarl - Bokad av Apple - Red Bull - Huawei. Magi i Världsklass till Er event & fest som får er att tappa hakan. 

Trollkarlar till företagseventet

 En av Skandinaviens mest bokade trollkarlar
Daniel Kane är professionell trollkarl & artist med erfarenhet från 1000-tals event runtom Skandinavien & världen. Högt tempo, humor & visuell magi där hela publiken är involverad. 

Wooooow!

Wooooooow, det var helt fantastiskt! 

LaGaylia Frazier /  

Tv4 Talang

Daniel är en Talang! 

Daniel är en Talang, professionell engagerad & med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. Vi bokade han som trollkarl till vårt event på Winterviken, vilken succé. Boka han ni också!

Pontus Ellefsson / VD Clearon

Boka Honom medans han finns kvar i Sverige

Daniel har med häpnadsväckande skicklighet & charm förgyllt kvällen. Boka honom medans han fortfarande finns kvar i Sverige 

Maja Bredberg / Direkten AB

Trollkarl till event 

Proffs på företagsevent
Magiker Daniel Kane
MAGI I VÄRLDSKLASS

Boka en unik trollkarl & magiker. Fantastisk underhållning som gör Ert företagsevent än mer magiskt. 
Vilken show?
Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen. Eller kanske både och? Höj nivån på Ert event. Boka artist Daniel Kane
Boka ett proffs!
Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt.
Magi i högt tempo
Daniel shower innehåller ett högt tempo. mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar med mera. 
Bli 100% nöjd! Boka ett proffs till företagseventet. En trollkarl som levererar.
Daniel har erfarenhet från 100-tals event både nationellt och internationellt. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Alexander Bard. Höj nivån på Ert event & bröllop.  Boka en artist & magiker till eventet som sticker ut med en unik show gentemot andra trollkarlar. 
Upplev magin i rörelse
Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show som passar Ert bröllop & företagsevent bäst. 
Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker & artister. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang. Planerar ni event och vill ha underhållning som står ut och som era gäster pratar om under lång tid framöver? Boka Daniel till ert framtida företagsevent. För internationella klienter besök www.danielkane.net

Trollkarlar & Magiker - Olika Magishower -

En för alla sorters event

Daniel erbjuder exklusiva shower i många format. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. Det finns något som passar till varje event.
Mingelmagi / Exklusiv show
trollkarlar till event

Visuellt och spektakulärt!
Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.
Kan göras i kombination med en större scenföreställning. Boka trollkarl
Scenshow / Humor & Magi
trollkarlar till företagsevent

Daniels populära one-man show!
En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva.
Illusionsshow / Las Vegas
trollkarlar event

Showen för de riktigt stora eventen!
Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?
Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas!
Våra kunder

trollkarlar trollkarl
trollkarl
trollkarlar
trollkarl
Skicka förfrågan

Svensk Trollkarl
Artist Företagsevent
Företagsunderhållning
Trollkarlar med en unik fartfylld show, publikinteraktion, tankeläsning, eld och papegojor. En visuell upplevelse! Upplev magin på ert event idag