kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

artist

Artist till företagsevent. Dags att ta [magin för ert event] till nästa nivå. 


Daniel Kane 
Artist & Magiker 
Magi i Världsklass
artist
Alexander Bard

TV-personlighet

Jag gillar inte ens magi men du tar magin in i 2000-talet. Jag tycker det här är skitbra!
[Daniel Kane]

Artist/Magiker

underhållning med en unik artist till ert event.

Artist & magiker till Företagseventet.

Artist till Ert Event. Planerar ni ett event för personal och vill ha underhållning i världsklass med en artist som levererar. Boka Daniel Kane´s digitala magishow Elements.

Ring oss så diskuterar vi underhållningen till Ert event. Kostnadsfritt!
Daniel är en av Skandinaviens främsta magiker & artister. Han har uppträtt på hundratals företagsevent över hela världen. Vill ni ta Ert event till nästa nivå? Kontakta Daniel och diskutera förutsättningarna för underhållning till Ert evenemang. Boka en artist i världsklass till Ert företagsevent i Stockholm & Göteborg
Våra Kunder

artist
artist
artist
artist

Hitta rätt showartist för eventet i Stockholm
Det är ytterst viktigt att man har rätt show vid rätt tillfälle. Ring eller skicka ett mail så diskuterar vi rätt förutsättningar för Ert event.
Mingelmagi
Magi som är perfekt som en ice-breaker och som höjer stämningen på alla företagsevent. Daniel är expert på att mingla runt och trollbinda gästerna. Magi som sker några centimeter från åskådarens ögon med deras mobiler, rubiks kub, kort & pengar.
Scenshow
Ett av Daniel kännetecken är spektakulära scenshower. Eld, pyroteknik, visuellt explosiv magi, tankeläsning och stora arapapegojor är några av kännetecknen. En show som passar alla smaker och som når ut till alla samtidigt. En show som bokats av några av världens främsta företag. Från 100 - 10 000 gäster!

Om  [Daniel Kane] /Artister till event

Daniel är en magiker & illusionist av en ny generation. Han har varit finalist i TV4as Talang och uppträtt på event över hela världen. Hans klipp har setts av över 60 miljoner människor på sociala medier och han uppträder regelbundet runt om i Sverige & hela världen. Några kunder är Gröna Lund, Apple, Huawei, Ericsson, Victoriadagen 2012-2014 med flera. Vill ni ha spektakulär underhållning som varvas med humor, tankeläsning och publikmedverkan. Boka magiker Daniel Kane till Ert företagsevent i Stockholm. Skapa unika magiska upplevelser på Ert event. Eng web danielkane.net

Varför rekommenderar dessa kunder att man ska boka Daniel Kane? Upplev magin!
Några av Daniels tidigare kunder - Artist & Magiker
Johannes Bergling

Channel Manager/ Ericsson

Hemkommen efter en fantastisk tillställning med Daniel Kane på Nya Älvsborgs Fästning. Helt rätt underhållning för våra 150 internationella gäster.

Pontus ellefsson

VD/Clearon

Daniel är en talang & artist - Professionell, engagerad och med en magisk förmåga att trollbinda sin publik. Ett storartat framträdande!

Mikael Milestad

VD/ EventXL

 Daniels uppträdande på Café Opera hjälpte till att sätta guldkant på en redan jättelyckad kväll

Vad väntar ni på? Låt Daniel ta Ert event till nästa nivå 
[Artist till ert företagsevent ]
Kontakt Artist / Magiker Daniel Kane 
artister
artist
artister
artist