underhållning

 Boka en av Skandinaviens mest bokade magiker till Er fest

Daniel Kane är professionell magiker & artist med erfarenhet från 100-tals event. Högt tempo, humor & visuell magi där hela publiken är involverad. 

underhållning 


MAGIKER DANIEL KANE - MAGI I VÄRLDSKLASS till Festen

Boka en unik artist & magiker. Fantastisk underhållning som gör Ert företagsevent än mer magiskt. 

Vilken show?

Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen. Eller kanske både och? Höj nivån på Ert event. Boka artist Daniel Kane

Boka ett proffs!

Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt.

Magi i högt tempo

Daniel shower innehåller ett högt tempo. mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar med mera. 

Underhållning

Trollkarl Daniel Kane proffs på företagsevent

Bli 100% nöjd! Boka ett proffs till eventet.

En artist som levererar.

Daniel har erfarenhet från 100-tals event både nationellt och internationellt. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Alexander Bard. Höj nivån på Ert event & bröllop.  Boka Artist & Trollkarl Daniel Kane till eventet. 

Upplev magin i rörelse

Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show som passar Er fest & företagsevent bäst. 

Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker & artister. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang. 

Olika Magishower - Underhållning i Världsklass

Daniel erbjuder exklusiva shower i många format. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. Det finns något som passar till varje event, underhållning utöver det vanliga

Mingelmagi / Exklusiv show

underhållning

Visuellt och spektakulärt!

Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.

Kan göras i kombination med en större scenföreställning. Hyra underhållning till fest

Scenshow / Humor & Magi

underhållning

Daniels populära one-man show!

En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva. Hyra underhållning till fest

Illusionsshow / Las Vegas

underhållning

Showen för de riktigt stora eventen!

Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?

Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas! Hyra underhållning till fest

Våra nöjda kunder


trollkarl
trollkarl
trollkarl-magiker-ikea
stockholm-trollkarl

Skicka förfrågan


View More
View More
View More
View More