kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

underhållning

 Boka en av Skandinaviens mest bokade magiker till Er fest

Daniel Kane är professionell magiker & artist med erfarenhet från 100-tals event. Högt tempo, humor & visuell magi där hela publiken är involverad. 

underhållning 


MAGIKER DANIEL KANE - MAGI I VÄRLDSKLASS till Festen & Företagseventet

Boka en unik artist & magiker. Fantastisk underhållning som gör Ert företagsevent än mer magiskt. 

Vilken show?

Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen. Eller kanske både och? Höj nivån på Ert event. Boka artist Daniel Kane

Boka ett proffs!

Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker och trollkarlar som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt.

Magi i högt tempo

Daniel shower innehåller ett högt tempo. mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar med mera. 

Underhållning

Trollkarl Daniel Kane proffs på företagsevent

Bli 100% nöjd! Boka ett proffs till eventet.

En artist & trollkarl som levererar.

Daniel har erfarenhet från 1000-tals event både nationellt och internationellt. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Alexander Bard. Höj nivån på Ert event & bröllop. Boka Artist & Trollkarl Daniel Kane till eventet. 

Upplev magin i rörelse

Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show som passar Er fest & företagsevent bäst. 

Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker & artister. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang. 

UNDERHÅLLNING I VÄRLDSKLASS 

Olika Magishower 

Daniel erbjuder exklusiva shower i många format. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. Det finns något som passar till varje event, underhållning utöver det vanliga. Daniel är perfekt som trollkarl till bröllop eller företagseventet

Mingelmagi / Exklusiv show

underhållning

Visuellt och spektakulärt!

Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.

Kan göras i kombination med en större scenföreställning. Hyra underhållning till fest

Scenshow / Humor & Magi

underhållning

Daniels populära one-man show!

En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva. Hyra underhållning till fest

Illusionsshow / Las Vegas

underhållning

Showen för de riktigt stora eventen!

Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?

Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas! Hyra underhållning till fest

Våra nöjda kunder


underhållning
underhållning
underhållning
underhållning

Skicka förfrågan


Underhållning - Vad ska ni tänka på?

Det finns många saker att ta i beaktning för ett lyckat företagsevent. Alltifrån att välja rätt lokal, en teknikfirma som levererar och där saker funkar, val av rätt underhållning som skapar den stämning ni efterfrågar till valet av mat. Ska ni exempelvis ha en mer avslappnad stämning med ståbord och plockmat eller en mer formell middag med 3-rätters och spektakulär underhållning från scen? 

Välj rätt festlokal

Vill ni vara i ett slott eller en anrik lokal som speglar den stil av event ni planerar? Kanske ett stort festtält ute på ett öppet fält? Daniel har erfarenhet av 1000-tals event genom åren och har ett brett kontaktnät.  

Underhållning i världsklass

Underhållning som berör, skapar en magisk stämning och förundran samt får publiken att skratta och delta. Daniel är expert på att få med publiken och se till att just Ert event står ut. Modern visuell magi i världsklass!

Rätt mat vid rätt tillfälle

Maten speglar temat på Ert företagsevent. Ska ni ha buffé, plockmat eller 3-rätters? Asiatiskt, indiskt eller svensk kost?

Eventkordinator

Daniel samarbetar med några av Skandinaviens främsta aktörer på att planera event utöver hans egna erfarenhet genom åren. Låt oss göra Ert företagsevent till en succé

Svensk Trollkarl
Artist Företagsevent
Företagsunderhållning