kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Daniel Kane 

Magiker -Trollkarl  Finalist i Talang

 Exklusiv underhållning för exklusiva företagsevent 

Företagsevent

Göteborg | Stockholm


Anlitad till världens främsta företagsevent


företagsevent göteborg
företagsevent uppsala
företagsevent malmö
företagsevent stockholm

´´DU FÖR MAGIN IN I 2000-TALET OCH GÖR DET COOLT, REN UNDERHÅLLNING´´


Alexander Bard / Juryn TV4 Talang

Gör företagseventet minnesvärt, boka en magiker i världsklass


Företagsevent /

Humor & spektakulär magi

företagsevent

Magi ska vara visuellt – Alexander Bard tyckte att Daniel förde magin in i 2000-talet och att han är illusionisten som gör magi coolt.

Som trollkarl blandar han modern visuell magi med humor och publikmedverkan vare sig det är på ett företagsevent eller på en galashow.

Företagsevent /

Vilken show till eventet?

företagsevent

Planerar ni ett företagsevent och vet inte vilken show ni tror skulle passa? Vill ni ha en magiker som ger eventet en exklusiv touch i samband med minglet till fördrinken? Vill ni ha en spektakulär scenshow i högt tempo med mycket humor? Planerar ni en mässa och vill få in mycket folk i montern? Ring så kollar vi vad som passar er.  

Gör ert event unikt

Högt tempo, visuell magiVill ni ha hjälp med underhållningen på ert företagsevent?


Kort om

Daniel Kane Eventmagiker Företag


Daniel Kane är en av Skandinaviens främsta magiker & trollkarlar. Han slog igenom för den breda publiken när han gjorde succé på Talang i TV4 och sågs av 8 miljoner svenskar & över 60 miljoner på sociala medier som Facebook. Han har däremot varit verksam som underhållare på företagsevent och andra event i många år. Hans shower har visats över hela Sverige men även i Berlin, Oslo, London med flera. Med sin stora erfarenhet är han ofta bokad på företagsevent i Stockholm-Göteborg-Malmö. Där väver han in sina shower tillsammans med andra talare och underhållare. Spektakulär magi – Oförglömlig underhållning!