kr0,00
Cart

Inga produkter i varukorgen.

Boka Trollkarl Kista till Ert företagsevent. En av Skandinaviens mest bokade magiker

Daniel Kane är professionell magiker & artist med erfarenhet från 100-tals event. Högt tempo, humor & visuell magi där hela publiken är involverad. 

Trollkarl Kista 

Magiker Daniel Kane proffs på företagsevent

TROLLKARL KISTA - MAGIKER DANIEL KANE MAGI I VÄRLDSKLASS

Boka en unik artist & magiker. Fantastisk underhållning som gör Ert företagsevent i Kista än mer magiskt. 

Vilken show?

Vill ni ha en unik upplevelse vid minglet eller en häftig show till middagen. Eller kanske både och? Höj nivån på Ert event. Boka Trollkarl Daniel Kane

Boka ett proffs till ditt event i Kista!

Daniel Kane är en av Skandinaviens mest bokade magiker som har uppträtt för Kungahus, internationella företag och privatkunder jorden runt.

Magi i högt tempo - Trollkarl Kista

Daniel shower innehåller ett högt tempo. mycket humor, publikmedverkan, häftiga nummer med eld, arapapegojor, människor som svävar med mera. 

Bli 100% nöjd! Boka ett proffs till företagseventet i Kista. En artist som levererar.

Daniel har erfarenhet från 100-tals event både nationellt och internationellt. Han är magikern som för magin in i 2000-talet enligt Alexander Bard. Höj nivån på Ert event & bröllop.  Boka Artist & Trollkarl Daniel Kane till eventet i Kista. Ring för konsultation kring upplägg. 

Upplev magin i rörelse

Skicka in en förfrågan så diskuterar vi vilken show som passar Ert bröllop & företagsevent i Kista bäst. 

Daniel är proffs på underhållning på Event och är en av Skandinaviens mest bokade magiker & artister. Han turnerar Sverige runt med sina shower och har uppträtt för kungahus, internationella storföretag och varit Finalist i Tv4as Talang. 

Olika Magishower - Boka Trollkarl Kista

Daniel erbjuder exklusiva shower i många format. Magi till minglet eller spektakulära scenshower i alla möjliga storlekar. Det finns något som passar till varje event. Få offert!

Mingelmagi / Exklusiv show

trollkarl kista

Visuellt och spektakulärt!

Magi så stark att den lyckas att komma in under Er hud! Det här är showen där Daniel visar sin magi bara några få centimeter från publikens ögon och ger dem en upplevelse olik något annat. Era gäster kommer få ett minne för livet.

Kan göras i kombination med en större scenföreställning. Boka Trollkarl Kista

Scenshow / Humor & Magi

trollkarl kista

Daniels populära one-man show!

En magisk show som blandar modern och klassisk magi. Mycket humor & publikmedverkan varvas med en fantasyinspirerad akt med duvor och världens största papegojor. Med hans starka scennärvaro får han publiken att känna sig som de är en del av föreställningen själva. Boka Trollkarl Kista

Illusionsshow / Las Vegas

trollkarl kista

Showen för de riktigt stora eventen!

Planerar ni ett brakevent och vill ha något utöver det vanliga, något storslaget?

Magi i världsklass, spektakulära nummer där Daniel både trollar fram, får människor att sväva & försvinna. Eld, mystik, massor av humor, eld & flygande arapapegojor varvat i ett högt tempo med publikinteraktion. En show som måste upplevas! Boka Trollkarl Kista

Våra kunder


trollkarl kista
trollkarl kista
trollkarl kista
trollkarl kista

Skicka förfrågan


Svensk Trollkarl
Artist Företagsevent
Företagsunderhållning

Kort om

Daniel Kane Magiker/ Trollkarl Kista


Daniel Kane är en av Skandinaviens främsta magiker & trollkarlar. Han slog igenom för den breda publiken när han gjorde succé på Talang i TV4 och sågs av 8 miljoner svenskar & över 60 miljoner på sociala medier som Facebook. Han har däremot varit verksam som underhållare på företagsevent och andra event i många år. Hans shower har visats över hela Sverige men även i Berlin, Oslo, London med flera. Med sin stora erfarenhet är han ofta bokad på företagsevent i Stockholm-Göteborg-Malmö. Där väver han in sina shower tillsammans med andra talare och underhållare. Spektakulär magi – Oförglömlig underhållning!